Meer over assortiment

Innovaties van Patisserie de Rouw: chocoladefiguren gevuld met rijst-crisp

Innovaties van Patisserie de Rouw: chocoladefiguren gevuld met...

In de aanloop naar Pasen introduceert Patisserie de Rouw in Vught een aantal nieuwe creaties. Het onderscheidende chocolaterie-paasassortiment is...

Foto: Sonneveld

6 tips om je paasomzet verder te verhogen

Net als Kerst is ook Pasen een belangrijke omzetmaker voor de bakker. Zorg ervoor dat je geen omzet mist. Met deze zes tips kun je klanten optimaal...

Colinda ten Have uit Nijkerk pakt rond Pasen al bijna net zo goed uit als met kerst. Foto's: Ton Kasterman Fotografie

Paasomzet Colinda ten Have neemt vlucht: dit is haar geheim

Consumenten hechten steeds meer waarde aan Pasen, zo ervaart Colinda ten Have van de gelijknamige bakkerij in Nijkerk. Steeds meer producten uit het...

Karl De Smedt. Foto: Puratos

Expert Karl De Smedt: 'Sleutel van jouw toekomstig desembrood ligt in...

Om de tradities rond het bakken van brood in kaart te brengen en het volledige potentieel van brood te ontsluiten, startte Puratos tien jaar geleden...

Foto: Archief Bakkerswereld

Inspelen op de stijgende vraag naar plantaardig? Deze zeven...

Bakkers kunnen er bijna niet meer omheen: inspelen op de stijgende vraag naar plantaardige producten. Maar hoe pak je dat aan? Welke categorieën...

Mallen kunnen weer uit de kast: 'chocoladekerstfiguren komen terug'

Mallen kunnen weer uit de kast: 'chocoladekerstfiguren komen terug'

De terugkeer van chocoladekerstfiguren en een nieuwe vierkante versie van de panettone. Dat zijn volgens het Sigep-observatorium de belangrijkste...

Stel bij de samenstelling van uw assortiment de omzetmakers voorop. Archieffoto

Assortimentsbeheer: hoe dan? Met 9 tips

De keuze is reuze! Alle bakkers kennen het probleem: 'Hoe bepaal ik de breedte en diepte van mijn assortiment?!' Buitelaar en Van Egmond bieden een...

De gevulde croissant van John Meinds, De Echte Bakker uit Onstwedde.

Hoe begin je een hype op TikTok en waar moet je op letten?

TikTok blijkt een geweldig platform om je bakkerij te laten zien aan een groot en divers publiek. 'Je kunt er je creativiteit, humor en vakmanschap...

Wouter Staal

Wouter Staal (YB) adviseert bakkers over plantaardig assortiment:...

Met YB (voorheen Yoghurt Barn) heeft Wouter Staal de overstap naar een volledig plantaardig assortiment gemaakt. Naast de verkoop van zijn...

Foto: La Lorraine Bakery Group

Vraag naar halffabricaten neemt toe door personeelskrapte

Detlef Hartmann van La Lorraine Bakery Group ziet de vraag naar halffabricaten toenemen. 'Dit heeft te maken met de krapte op de arbeidsmarkt, maar...